Alle fuldfoderblandingerne er fulddækkende ved udfodring i kombination med grovfoder - det vil sige at du ikke skal stå og blande forskellige foderprodukter. Det er nemt og effektivt. 

Alle tilskudsprodukterne er gode og velgennemprøvede produkter af bedste kvalitet. 


Hønsefoder af højeste kavlitet, som giver dejlig mørkegul/orange blomme, og sunde høns og haner.


Velkommen til foderbutikken.

Vi er beliggende tæt ved Tisvilde og vi kan levere i det meste af Nordsjælland dog ikke syd for Hørsholm, Farum, Ølstykke og Fr. Sund. ( Se kort under find os )

I foderbutikken er du er altid velkommen til at ringe og få en snak om din hests behov. Foderbutikken er åben for forespørgsel, og der kan altid bestilles i webbutikken.

Vi lægger umiddelbart foder frem samme dag som det bestilles. 


Foderbutikken forhandler primært Dangro's Amequ foder.

Amiqu er danskproduceret GMO-fri hestefoder. Dangro Nordic har altid været på forkant med udviklingen af hestefoder. Som dansk producent er de løbende i dialog med deres gode netværk blandt de danske hesteejer og stutterier. Vitamin/mineral tilsætningen i alle deres foderblandninger er løbende optimeret i forhold til seneste danske behovsberegninger og grovfoderanalyser. Dangro bruger kun kontrolleret råvare af højeste kvalitet, og i det omfang det er muligt indkøbes danske råvare. Dangro er underlagt kontrol af Fødevarestyrelsen.

Total beløb:
    Til kassen