Spand Electrolyte Pellets

219,00 DKK
( 175,20 DKK )

Tildeling af elektrolytter er nødvendigt til heste i arbejde ved svedudbrud. Ved at erstatte tabet af elektrolytterne opretholdes en normal funktion af hestens muskler og nerver.

Model/varenr.: 447

Beskrivelse af varen

Tildeling af elektrolytter er nødvendigt til heste i arbejde ved svedudbrud. Ved at erstatte tabet af elektrolytterne opretholdes en normal funktion af hestens muskler og nerver.

Elektrolytterne i Amequ Electrolyte Pellets er indkapslet i en helt speciel coating, og frigøres derfor først til optagelse i hestens tyndtarm, hvor coatingen nedbrydes af tarmens enzymer.

Dette mindskes irritationen af mavesækkens slimhinde og reducerer risikoen for inflammation. Coatingen bevirker desuden, at pillerne har en mindre saltet smag end traditionelle elektrolytter. Kombineret med udformningen i piller er det forholdsvist let at få hesten til at spise Amequ Electrolyte Pellets når de blandes i hestens øvrige foder. Kan med fordel fordeles på alle hestens daglige måltider.

Coatingen sikrer også en langsommere frigivelse og dermed et højere optag af elektrolytterne, da færre mineraler udskilles ved markant stigning af salte i blodkoncentrationen.

Tilsat lakridsrod for god smag, antiinflamatorisk effekt og beskyttelse af mavesækkens slimhinde.

Fordele

  • Erstatter hestens tab af elektrolytter.
  • Coatede mineraler for beskyttelse af mavesækkens slimhinde.
  • Coating sikrer langsommere frigivelse og større optag.
  • Tilsat lakridsrod.
  • Understøtter hestens væskebalance.
  • Understøtter hestens muskelrestitution og nervefunktion
  • Sukkerfri.

 

Electrolyte Pellets

  Let arbejde Moderat arbejde Hårdt arbejde
Pony 250 kg 13g 25g 50g
Hest 500 kg 25g 38g 75-100g
Stor Hest 750 kg 38g 50g 100-125g

Antal gram hesten skal tildeles dagligt. Iblandes hestens øvrige foder. Kan med fordel fordeles på alle hestens daglige måltider.

1 måleske = 25g

Hesten skal altid have adgang til frisk og rent drikkevand, især ved tildeling af elektrolytter, da disse øger væskeindtaget.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev