Acid Ease

799,00 DKK
( 639,20 DKK )

Acid Ease er et fiberholdigt velsmagende pulver, der er udviklet til heste med sarte maver og tendens til fordøjelsesproblemer.

 

Model/varenr.: WSHOP-230
Vægt: 3 kg

Indholdet af calcium- og magnesiumkarbonat sikrer et stabilt pH i mave og tarm og har en dokumenteret effekt på 6 timer i netop maven. Acis Ease indeholder pektin, der øger viskositeten på maveindholdet således, at ”skvulpe-effekten” i maven nedsættes. Aminosyren L-threonin sikrer optimal næring til tarmens celler og sammen med de gode fibre - lucerne og psyllium husk – optimeres tarmens funktion. Acid Ease indeholder desuden det fordøjelsesfremmende aktivstof Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til hestens mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse bakterier støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien. Heste med sart fordøjelse kan have tendens til lidt vandig gødning, og til dette er der sikret tilførsel af lidt kaolin – et naturligt ler, der binder væske og toksiner i tarmkanalen.
Acid Ease er særdeles velegnet til hesten med følsom mave og fordøjelseskanal – også over langvarige perioder. Det kan også med fordel anvendes i perioder med øget pres ex. høj stævneaktivitet, transport, nyt miljø/foder m.m.

Dosering:

Tildel 50 g (1 måleske) 2 gange dagligt de første 30 dage.
Herefter tildeles 50 g (1 måleske) 1 gang dagligt for vedligehold.
Produktet kan anvendes til langvarigt brug.

Sammensætning:

Lucernemel, Calciumkarbonat, Magnesiumkarbonat, Psyllium husk, Lignocellulose, Pektin, Dicalcium fosfat, Preplex® prebiotika (Fructo-oligosakkarider).

 

Analytiske bestanddele:
Råprotein 10%, Råfedt 1%, Råaske 32%, Træstof 14.5%, L-Threonin, Calcium 8%, Natrium 0.1%, Saccharomyces cerevisiae (5 x 1010 CFU/kg; 5 x 107 CFU/g), Kaolin, Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
spacer