Equistro Haemolytaan 400

319,00 DKK
( 255,20 DKK )

EQUISTROs Haemolytan 400 er til hesten i jenmangel eller situationer hvor der ønskes at give et ekstra boost.
250 ml.

Model/varenr.: WSHOP-221
Lager: Kun få stk. tilbage

EQUISTROs Haemolytan 400 er til hesten i jenmangel eller situationer hvor der ønskes at give et ekstra boost.
Det flydende diætetisk tilskudsfoder til heste indeholder et højt indhold af mineralerne jern, kobber, zink (IPALIGO®) og vitamin B komplekset.
For at vores heste kan præstere optimalt er de afhængige af en høj koncentration af hæmoglobin i blodet således, at hesten får transporteret ilt ud til musklerne og disse kan fungere optimalt. Jern spiller en stor rolle i dannelsen af de røde blodlegemer, men også flere B vitaminer har stor betydning for hæmoglobinproduktionen i hesten. De sporstoffer, der er anvendt i Haemolytan 400 er i en let biotilgængelig organisk form, hvilket betyder, at de er nemmere for hesten at optage og dermed udnyttes optimalt. Øget behov som ved f.eks. hård fysisk aktivitet, drægtighed, efter foling eller andre ”særlige udfordringer” kan hurtigt kommes i møde med Haemolytan 400.
Haemolytan 400 er anbefalet specielt til sportsheste med nedsat ydeevne, intens træning eller hårde stævnefaser, til hingste i bedækningssæsonen, til hopper i den sidste tredjedel af drægtigheden (pga. øget behov for kobber) samt til heste med dårligt huld eller generelt påvirket velbefindende.
Produktet anbefales at anvendes som en kur i en kortere periode - enten med daglige doseringer eller 1-3 gange ugentlig (se Fodervejledning for anbefalinger).


Bør tildeles i en periode af 3 uger (som kur).
Mixturen hældes over foderet, i drikkevandet eller gives direkte i munden på hesten. Ryst produktet grundigt inden brug. Det anbefales at rådføre sig med dyrlægen inden langvarig anvendelse.

Doseringsvejledning

  Dagligt program Ugentligt program
Udvoksede standard heste (500 kg)  10-15 ml/dag 20 ml 2-3 gange ugentligt
Lette heste/Ponyer og Føl 5-10 ml/dag 15 ml 2-3 gange ugentligt

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
spacer