Equistro Kerabol

629,00 DKK
( 503,20 DKK )

Med EQUISTROs Kerabol får du et af de bedste flydende SUKKERFRIE hovprodukter til heste sammensat til at opnå succes.

1 Liter

Model/varenr.: WSHOP-212

Med EQUISTROs Kerabol får du et af de bedste flydende SUKKERFRIE hovprodukter til heste sammensat til at opnå succes. Produktet indeholder letoptagelig biotin, DL-methionin (organisk svovlkilde), letoptagelig organisk zink samt antioxidant- og enzymforstadier som β-karotin, mangan (IPALIGO®) og selen.
Biotin har i flere studier vist at kunne påvirke hornets vækst i hovene, hvorfor Kerabol tilfører hesten den dokumenterede mængde biotin. Sammen med zink og mangan, som alle spiller en rolle i dannelse af keratin, er disse ingredienser med til at sikre en god vækst af hoven samt en god kvalitet. Aminosyren methionin indeholder svovlholdige forbindelser, der er med til at sikre den ønskede hårdhed og elasticitet i hoven, som er med til at give en bedre sømbinding. Udover den gavnlige effekt på hovene har Kerabol også en positiv effekt på hesten hud og pels, da den tilskynder til en sund og skinnende pels.
Anvendt dagligt vil Kerabol hjælpe hovmetabolismen og dermed skabe en sund og elastisk hovvækst, med mindre porøsitet og som ikke så let sprækker, samt en sund og glansfuld pels.
Den flydende form af Kerabol kommer i en flaske med doseringstop, hvilket gør tildelingen og doseringen let og hesten kan ikke skille produktet fra i sin foderration. Dertil er Kerabol et sukkerfrit produkt, hvilket gør det anvendeligt til mange forskellige typer af heste i alle situationer.
Husk at ny horndannelsen hos hest tager lang tid – normalt tager det 12 måneder for en hel hov at vokse ud.

 

Dosering:

Heste (500 kg): 10 ml/dag.
Føl/ponyer: 5 ml/dag.

Hældes ovenpå foderet, i drikkevandet eller direkte i munden.
I specielt svære tilfælde eller til meget tunge heste bør tildelingen være 15 ml/dag.

Ryst produktet grundigt før brug.

Sammensætning:

Natriumklorid, Magnesiumklorid.

Analytiske bestanddele:
Vand 86 %, Råprotein 3.8 %, Råfedt 0.8 %, Råaske 2 %, Træstof 0.3 %, DL-Methionin 9900 mg/kg, Natrium 0.2 %, Mangan 2970 mg/kg, Selen 25 mg/kg, Zink (organisk) 9050 mg/kg, β-karotin 1.39 mg/kg, Biotin 1485 mg/kg, Glycin 17000 mg/kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
spacer