Equistro Legaphyton

-50%
369,50 DKK
( 295,60 DKK )
739,00 DKK
Du sparer: 369,50 DKK

Legaphyton fra EQUISTRO er hjælpen hvis hesten har en udfordret lever.

Model/varenr.: WSHOP-220
Vægt: 0,9 kg
Lager: Kun få stk. tilbage

Legaphyton fra EQUISTRO er hjælpen hvis hesten har en udfordret lever.
Det er et pelleteret diætetisk tilskudsfoder til heste udviklet til support af leverfunktionen i situationer med særlige behov, både akutte og mere længerevarende påvirkninger.
Legaphyton indeholder silybin fra Marietidsel-blomsten, som er kendt for at være en specifik antioxidant til leveren og dermed opnås en understøttende effekt på leverfunktionen samtidig med, at Silybin også har en gavnlig effekt på galdeflowet. Derudover tilføres der protein af meget høj kvalitet, samt kulhydrater, der er meget letfordøjelige, hvilket giver en høj optagelighed – samlet set bidrager det til en god optagelse af alle næringsstoffer.  
Legaphyton er specielt velegnet til heste med længerevarende belastning af leveren, som ved kronisk leverinsufficiens eller til kortvarig understøttelse af leveren, hvor denne er udsat for et højt pres, f.eks. heste, som har været uheldige under afgræsning, både med hensyn til mængden, men også i forhold til hvilke planter, hesten har indtaget. Derudover kan Legaphyton også anvendes til meget overvægtige heste, ældre heste samt heste under meget intensiv træning – hvor leveren er ekstra presset.

Dosering:

Heste (500 kg): 30 g/dag (1 ske).
Ponyer: 15/dag (½ ske).

Blandes med foder, som har et lavt proteinniveau, men med en proteinkilde af høj kvalitet. Fodringen bør gives i mange små portioner hver dag. Produktet bør gives i en periode på under 6 måneder. Ved forlængelse af denne periode bør dyrlægen rådføres.

Byg, Johannesbrød 25 %, Lucerne 15 %, Sukrose, Cellulosepulver 4 %, Prægelatineret kartoffelstivelse, Silybin/fosforlipider 3 % (Silybin 1.1 % og fosfatidylcholin).

Analytiske bestanddele:
Vand 8 %, Råprotein 10 %, Råfedt 2.7 %, Råaske 4 %, Træstof 10.8 %, Stivelse 25.4 %, DL-Methionin 0.15 %. Natrium 0.2 %, Cholin 0.2 %.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
spacer