Equistro Mega Base Junior

589,00 DKK
( 471,20 DKK )

EQUISTROs Mega Base Junior er et tilpasset vitamin og mineral produkt af højeste kvalitet til føl og ungheste.

1 Liter

Model/varenr.: WSHOP-219

EQUISTROs Mega Base Junior er et tilpasset vitamin og mineral produkt af højeste kvalitet til føl og ungheste. Det helt rigtige valg til føllet der vækster lidt stærkt.
Det flydende Mega Base Junior tilfører alle de vigtige mineraler, vitaminer og sporstoffer (i form af IPALIGO® som er en organisk form af mineralet) som føl og ungheste i stærk vækst behøver.
De første 7 levemåneder for et føl er af afgørende betydning for den videre vækst. Det er derfor vigtigt at alle de nødvendige byggesten er til rådighed for at sikre en korrekt udvikling. Mega Base Junior er udviklet til at kunne anvendes til føl fra et ganske tidligt stadie og frem til fravænning. Ligeledes kan det anvendes efter fravænning i den periode, hvor unghesten er i vækst. Produktet er udviklet til at imødekomme de behov det unge dyr har for at udviklet et sundt skelet, en sund muskulatur samt sunde led. Det er kun mængden og hyppigheden for tildeling, der skal tilpasses. Mega Base Junior kan ligeledes tildeles hoppen inden foling for en god dannelse af kolostrum samt mælkekvalitet.
Mega Base Junior tildeles fra 4. leveuge og kan senere kombineres med tilskudsfoder, hvis man blot tilpasser doseringerne med hinanden. Vi hjælper gerne med en foderplansberegning.

Dosering:

Avlshopper (500-550 kg) før foling (udvikling af yver): 20-40 ml/dag
Føl (til 500-550 kg udvokset vægt):
   - Fra 4. leveuge – 20 ml 2 gange ugentligt
   - Fra 8. leveuge – 20 ml 2 gange ugentligt
   - Fra 12. leveuge – 20 ml 2 gange ugentligt
Middelstore racer (F.eks. Haflinger, Araberheste m.fl.): ½ dosering
Små racer (F.eks. Shetlænder): ¼ dosering

Fyld den medfølgende sprøjte med den ønskede mængde og giv føllet/hesten det i siden af munden. Doseringssprøjten bør vaskes og tørres efter brug hver gang.
Ryst produktet grundigt før brug.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
spacer