Succeed DC Paste 30 tuber/1kasse

1.429,00 DKK
( 1.143,20 DKK )

Dokumenteret klinisk effekt på HELE hestens mave-tarm kanal!

Model/varenr.: WSHOP-235
Vægt: 2 kg

Dokumenteret klinisk effekt på HELE hestens mave-tarm kanal!
Forekomsten af fordøjelsesproblemer hos heste er steget gennem den seneste årrække. Dette skyldes udover øget fokus, også at det moderne hestehold med til tider begrænset foldtid og mere kraftfoder øger presset på hestens fordøjelseskanal.
SUCCEED Digestive Conditioning Program® (DCP) er et seriøst produkt til professionelle hesteejere. Det er det eneste fordøjelsessundhedsprodukt til heste med multiple patenter i verden.
Det indeholder en del aktive ingredienser der hver især støtter disse udfordringer og gavner hestens fordøjelse. Blandt nogle af disse kan fremhæves de polære lipider (fra havreolien), der bidrager til øget biotilgængelighed af næringsstoffer samt fedtopløselige vitaminer. β-glukanerne (fra havreklid) der forøger foderpassagetiden for en bedre optagelse af stivelse i tyndtarmen, og samtidigt støtter et sundt immunforsvar. Tilførslen af aminosyren Arginin, er også en vigtig komponent for en god immunfunktion, heling af væv, godt bloodflow og øget træningskapacitet, samt aminosyren Threonin, som sikrer en optimal produktion af mucus. De tilsatte nukleotider i SUCCEED DCP® pasta hjælper til en god cellefornyelse i tarmen samt optimale tarmvilli. Slutteligt giver indholdet af MOS (fra tørret gær) god næring til de gavnlige baktier i tarmen og bedre forholdene for disse.
SUCCED DCP® pasta kan anvendes ved forstyrrelser i hele GI-kanalen og som støtte til føl ved længerevarende behandling med andre præparater. Produktet kan også med fordel anvendes til utrivelige heste, da et velfungerende tarmsystem optimerer et sundt immunforsvar. Ydermere kan SUCCED DCP® pasta anvendes til højt ydende konkurrenceheste, som skal kunne præstere optimalt.
En kasse med SUCCEED DCP® pasta indeholder 30 tuber - nok til 30 dage (500 kg). Den lækre havresmag gør den utrolig let at tildele – mange serverer pastaen direkte ovenpå foderet, men sprøjten gør det muligt at tildele direkte i hestens mund.

Dosering:

Heste (500 kg): 1 tube/dag.
Ponyer/føl: ½ tube/dag.

Giv gerne dobbeltdosis de første 7 dage ved akutte tilfælde. Tillad op til 90 dages brug før fuld effekt ses. Der forekommer ingen interaktion med lægemidler eller andet tilskudsfoder.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
spacer