Roepiller - Alfa Beet

249,00 DKK
( 199,20 DKK )

Roepiller, produceret af lige dele lucernefibre og umelasserede roefibre.

Kan opblødes i varmt vand på 15 minutter eller i koldt vand på 2 timer.

Model/varenr.: 403
Vægt: 20 kg
Lager: Kun få stk. tilbage

Den sunde fiber-grød!
Dengie Alfa-Beet er til våd udfodring og samtidig en fiberrig løsning, der giver mange fordele som tilført væske til hesten, sikre hesten med tyggeproblemer en fiberrig kost, til hesten der behøver et ekstra måltid for huldregulering, måske seniorhesten eller bare som det sunde varme måltid på kun 15 minutter, enhver hest fortjener.
Kombinationen af lige dele lucernefibre og roefibre tildeler hesten en ”slow release” energikilde og samtidig støttes væskebalancen. Et sundt fibervalg uden kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, til enhver hest.

Dengie Horse Feeds startede som et landmandskooperativ i 1968 og drives i dag stadig under samme etos ved at understøtte lokal landbrugsdrift, tage hensyn til miljøet og dyrke stærke bånd til lokalsamfundet. Dengie, der har været hofleverandør siden 2007, er UK’s førende producent af fiberbaseret hestefoder og den største leverandør af lucerne, som danner basis for virksomhedens omfattende produktportefølje. Lucerne, en miljøvenlig afgrøde med bemærkelsesværdige sundhedsfremmende egenskaber til heste og ponyer, høstes fra marker i Essex og Lincolnshire, tæt på Dengies to produktionssteder, hvor den tørres og blandes med andre indholdsstoffer. Anvendelse af hjemmedyrkede råmaterialer hjælper Dengie med at holde fodertransporten nede på et minimum, bevare alting så friskt som muligt og muliggøre let sporbarhed, således at alle foderposer kan spores tilbage til de marker, hvor de blev dyrket. Uddannelse er livsnerven i Dengies historie, da virksomheden forsøger at fremme vigtigheden af at holde heste og ponyer i fin form ved at fodre dem med den kost, som naturen har tiltænkt dem. Dengie har gjort dette i mere end 40 år, og der er ikke tvivl om, at virksomheden vil fortsætte med at gøre det i mange, mange flere.

Fodervejledning:

Tildeles med op til 500g (tørvægt) pr. 100 kg hest – Produktet skal opblødes i vand med minimum 3 dele vand til 1 del Alfa-Beet. Kan gøres mere ”våd” hvis ønsket.

Lucernefibre 50% og umelasserede Roefibre 50%.

Analytiske bestanddele pr/kg:
Fordøjelig energi 0.76 Fe/kg, Råprotein 14%, Råfedt 3%, Råaske 10%, Fibre 32%, Stivelse >2%, Naturligt forekommende sukker >5%, Natrium 0.1%.

OBS Denne vare kan desværre ikke inkluderes i tilbuddet om køb ved en hel palle.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
spacer